Stek z marchewką

Stek z marchewką

Polędwica wołowa przygotowana sous vide w towarzystwie kolorowych marchewk oraz klasycznego sosu Bernaise i gorczycy. Bernaise przygotowany dość niestandardowo, bo w syfonie do deserów i również z pomocą sous vide. Genialny! Sous vide to zdecydowanie nasze ulubione urządzenie do obróbki termicznej mięs, ryb, a nawet warzyw. Technologia gotowania w niskiej temperaturze wymyślona przez Francuzów w latach siedemdziesiątych, powróciła do łask i ma wielu zwolenników wśród szefów kuchni na świecie z uwagi na walory samkowe i zdrowotne przygotowywanych w niej potraw. Niska temperatura i zamknięcie w waku sprawiają, że dania są soczyste, zachowują swoją konsystencję, nie tracą smaku i własciwości odżywczych. Polecamy spróbować, póki danie nie zniknie z karty;). 

Inne wpisy

ADRES

ul. Piękna 42,
05-540 Zalesie Górne

Email: ania@laprovincia.pl
Tel: +48 600 800 685

GODZINY OTWARCIA

pn - czw 11:30 - 21:00
piątek 11.30-22.00
sobota 11:30 - 22:00
niedziela 11:30 - 21:00

© 2018 laprovincia.pl

Designed by: StronyDlaFirm.eu

Korzystamy z plików cookies i umożliwiamy zamieszczanie ich osobom trzecim. Pliki cookie pozwalają na poznanie twoich preferencji na podstawie zachowań w serwisie. Uznajemy, że jeżeli kontynuujesz korzystanie z serwisu, wyrażasz na to zgodę. Poznaj szczegóły i możliwości zmiany ustawień w Polityka cookies
X