Polędwica wołowa przygotowana sous vide w towarzystwie kolorowych marchewk oraz klasycznego sosu Bernaise i gorczycy. Bernaise przygotowany dość niestandardowo, bo w syfonie do deserów i również z pomocą sous vide. Genialny! Sous vide to zdecydowanie nasze ulubione urządzenie do obróbki termicznej mięs, ryb, a nawet warzyw. Technologia gotowania w niskiej temperaturze wymyślona przez Francuzów w latach siedemdziesiątych, powróciła do łask i ma wielu zwolenników wśród szefów kuchni na świecie z uwagi na walory samkowe i zdrowotne przygotowywanych w niej potraw. Niska temperatura i zamknięcie w waku sprawiają, że dania są soczyste, zachowują swoją konsystencję, nie tracą smaku i własciwości odżywczych. Polecamy spróbować, póki danie nie zniknie z karty;).
Inne wpisyRezerwacje i zamównienia przyjmujemy tylko telefonicznie.
ADRES
ul. Piękna 42, 05-540 Zalesie Górne
Email: biuro@laprovincia.pl
Tel: +48 600 800 685
GODZINY OTWARCIA
poniedziałek 11:30 - 21:00 wtorek 11:30 - 21:00 środa 11:30 - 21:00 czwartek 11:30 - 21:00 piątek 11.30-22.00 sobota 11:30 - 22:00 niedziela 11:30 - 21:00
© 2018 laprovincia.pl
Designed by: StronyDlaFirm.eu